Energie services

Prettig Besparen

Prettig Besparen biedt meerdere diensten op het gebied van energie. Uiteraard bemiddelen wij verlengaanbiedingen bij uw huidige leverancier. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om jaarlijks van aanbieder te wisselen. Wilt u zich slechts oriënteren? Bekijk dan onze vergelijker of verzoek een van onze medewerkers voor een vrijblijvend aanbod van meerdere partijen.

Behoud aanbieding

Precies zoals u van Prettig Besparen gewend bent. Besparen op uw vaste lasten zonder over te stappen. De besparing is afhankelijk van uw aanbieder maar varieert tussen de 100 en 200 euro per jaar. Wij verlengen de overeenkomst met uw energie aanbieder tegen de beste voorwaarde. Zodoende betaalt u nooit meer teveel. Voor deze dienstverlening vragen wij een kostenvergoeding van slechts €14,95 per verlenging. 

Jaarlijks overstappen

Jaarlijks van energie aanbieder wisselen bespaart tot 300 euro. Nieuwe klanten krijgen namelijk flinke welkomstkorting. Helaas vergeet 70% van de consumenten om jaarlijks over te stappen. Deze consumenten betalen -nu zonder korting- te veel. Vaak meer dan voor de eerste overstap. Met onze energie overstap service stapt u jaarlijks over naar de goedkoopste aanbieder. Wij regelen de overstap en u wordt door ons en de nieuwe energie aanbieder geïnformeerd. Deze dienst wordt gratis aangeboden door Prettig Besparen.

Vrijblijvend aanbod van de concurrent?

Voor een vrijblijvend aanbod van de concurrentie kunt u gebruik maken van onze vergelijker. Daarnaast bieden wij overzichten met aanbiedingen per e-mail indien u daar interesse in heeft. Deze dienst wordt gratis aangeboden door Prettig Besparen.

Aanvragen

Interesse in één van onze energie services? Doe een vrijblijvende aanvraag en wij nemen contact op.