Over ons

https://prettigbesparen.nl/wp-content/uploads/2019/09/Michiel-200x200.png

“Vaste lasten moeten voor iedereen betaalbaar zijn en
blijven. In de praktijk is dat helaas niet het geval”

Michiel van Hout

https://prettigbesparen.nl/wp-content/uploads/2019/09/Timo-200x200.png

“We zetten ons in voor een bedrijf dat zo goed is,
dat we er zelf ook klant willen zijn”

Timo Plasmeijer

Ontstaan Prettig Besparen

Prettig Besparen is opgericht in 2014 door Michiel van Hout. Het idee ontstond doordat Michiels opa al jaren een krant ontving, maar niet werd beloond voor zijn loyaliteit. Toen Michiel een abonnement afsloot, ontving hij wel een flinke korting. Wat Prettig Besparen uniek maakt is de focus op bestaande abonnees zoals de opa van Michiel.

Niet lang na het ontstaan van Prettig Besparen ontstond een samenwerking met Timo Plasmeijer. Zijn inzet, passie en motivatie maken hem een terechte mede-oprichter van Prettig Besparen.

In 2017 vond de naamswijziging plaats naar Prettig Besparen (voorheen waren wij bekend als Prettig Lezen). De naamswijziging ging samen met het verruimen van onze werkzaamheden. Aanvankelijk lag de focus vooral op kranten en tijdschriften. Tegenwoordig helpen wij onze cliënten met vrijwel alle doorlopende abonnenten.

Missie en Visie

Vaste lasten moeten voor iedereen betaalbaar zijn én betaalbaar blijven.
In de praktijk is dat helaas niet het geval.

Een krant kost tussen de 400 en 600 euro per jaar. Dit bedrag is voor veel mensen niet op te brengen. Er is een groep mensen die de krant wel wil lezen maar niet kan lezen. Hetzelfde geldt voor televisie-, internet- en telefoonabonnementen.

Grote aanbieders bieden aantrekkelijke kortingen voor nieuwe klanten, maar wat doen ze voor u? Mensen weten vaak dat ze te veel betalen voor hun abonnementen, maar overstappen kost tijd en moeite. Bovendien blijft u liever bij uw vertrouwde aanbieder.

Prettig Besparen helpt juist vaste abonnees met kortingen op lopende abonnementen. Door onze dienstverlening hebben meer mensen toegang tot een krant, tijdschrift of ander abonnement. Daar zijn we trots op!

Onze beloftesU bespaart geld

U bespaart tijd

Uitstekende service