Over ons

Ontstaan Prettig Lezen

Prettig Lezen oprichter Michiel van Hout ontwikkelde in 2014 het concept achter Prettig Lezen. Het idee ontstond doordat Michiels opa al jaren een krant ontving, maar voor deze loyaliteit geen beloning kreeg. Toen Michiel een abonnement afsloot, ontving hij wel een flinke korting. Wij zijn van mening dat bestaande klanten recht hebben op een compensatie voor hun loyaliteit. Deze opvatting werd bevestigd door trouwe lezers in het opvolgende marktonderzoek. Dit was de start van Prettig Lezen in 2015.

Na het ontstaan van Prettig Lezen ontstond een samenwerking met Timo Plasmeijer. Hij is een drijvende kracht achter Prettig Lezen en het interne aanspreekpunt van ons bedrijf. Zijn inzet, passie en motivatie maken hem een terechte mede-oprichter van Prettig Lezen.

Afbeelding van Timo Plasmeijer. Mede oprichter van Prettig Besparen afbeelding van Michiel van Hout. De oprichter van Prettig Besparen

Timo Plasmeijer                                                        Michiel van Hout

Missie & Visie

Vaste lasten moeten voor iedereen betaalbaar zijn én betaalbaar blijven. In de praktijk is dat helaas niet het geval.

Neem een krant. Deze kost tussen de 350 en 500 euro per jaar. Dit bedrag is voor de financieel minder bedeelde niet op te brengen. Er is dus een groep mensen die de krant wel wil lezen maar niet kan lezen. Door onze dienstverlening hebben meer mensen de mogelijkheid om een krant of tijdschrift te lezen. Hetzelfde geldt voor televisie-, internet- en telefoonabonnementen. Mensen betalen te veel voor hun abonnementen, maar overstappen kost tijd en energie. Bovendien blijft u liever bij uw vertrouwde provider. Deze biedt over het algemeen aantrekkelijke kortingen voor nieuwe klanten, maar wat doen ze voor u? Prettig Lezen zorgt ervoor dat juist loyale klanten profiteren van fikse kortingen. Daar zijn we trots op!

Onze beloftes

We zetten ons in voor een bedrijf dat zo goed is, dat we er zelf ook cliënt willen zijn.

U wordt  beter van onze dienstverlening – ofwel, u bespaart geld door onze tussenkomst. Kunnen wij u niet helpen? Dan bent u ons geen commissie verschuldigd. Onze commissie bedraagt 30% ex btw van het door u bespaarde bedrag. Niets meer en niets minder. Zo kunnen wij garanderen dat u profiteert van onze dienstverlening.

Wij nemen werk uit handen – wij regelen en informeren zodat u tijd overhoudt voor leuke dingen. Ook houden wij bij wanneer uw korting afloopt en bemiddelen wij op dat moment een nieuwe aanbieding. U betaalt nooit meer teveel voor uw vaste lasten.

Uitstekende service – wij behandelen onze cliënten zoals we zelf ook behandeld willen worden. Daarom gaan we vertrouwelijk om met uw gegevens en zullenw ij deze nooit verkopen. Wilt u geen gebruik maken van een herhaalactie? Dan annuleren wij deze kosteloos zolang u een herroepingsrecht heeft bij uw aanbieder. Ook mag u onze dienstverlening op ieder moment stoppen, zonder opzegtermijn, 

Heeft u interesse in onze dienstverlening? Doe een vrijblijvende aanvraag dan nemen wij contact met u op.