Vacatures - Prettig Besparen

Vacatures

Telefonisch medewerker (parttime)

Functie
Op zoek naar een flexibele parttime functie? Een functie die gecombineerd kan worden met andere bezigheden? Dan is Prettig Besparen jouw match! Wij zijn op zoek naar een medewerker voor gemiddeld 8 uur per week.

De voorkeur gaat uit naar een man van middelbare leeftijd. Iedereen is welkom en kwaliteit geeft de doorslag. Wij hebben deze voorkeur om ons personeelsbestand divers te houden.

man die belt

Prettig Besparen

Prettig Besparen is er voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste klanten en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen.

Functie

Wij zijn op zoek naar een telefonist om ons team te versterken. Je werkt vanuit huis en de verdiensten zijn goed. Wekelijks maken we samen afspraken over de hoeveelheid werk. Je bepaalt zelf op welke dagen/uren je werkt (gemiddeld 8 uur per week).

Waarom is dit de ideale parttime baan?

  • Werk vanuit de comfort van je eigen woning
  • We bepalen samen hoeveel je werkt
  • Je bepaalt zelf welke dagen en uren je werkt
  • Uitstekende verdiensten
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie
  • Ook voor 50+

PAS OP: een parttime baan kan gevolgen hebben voor je uitkering. Bekijk voordat je solliciteert in hoeverre dit in jouw situatie speelt.

Klinkt goed? Upload je cv en motivatie hieronder dan nemen wij contact op.

Status vacature: actief

Locatie: regio onafhankelijk

    Solliciteer

    Alle velden met een * zijn verplicht