Sanoma verkoopt Beau Monde & Marie Claire aan Pijper Media

 

Na de eerdere verkoop van een aantal Belgische tijdschriften aan Persgroep slankt Sanoma verder af. Beau Monde, Happy in Shape en Marie Claire worden overgenomen door Pijper Media, dat al eerder Grazia overnam van Sanoma.

Beide partijen zijn blij met de overname. “Met de drie nieuwe, prachtige merken zijn we ervan overtuigd dat ons portfolio en onze positie op de glossy markt nog sterker wordt,” aldus Anton Pijper van Pijper Media. Louise van Nispen, Domain Director Woman Sanoma is ook positief: “We werken al lang met Pijper Media samen en hebben in hen een betrouwbare partner gevonden die met succes mooie titels uitgeven.”

De overdracht van de titels staat geplaned voor 1 juni aanstaande. Over de overname zijn geen financiële gegevens vrijgegeven.

Prettig Besparen

Prettig Besparen is er voor voor vaste abonnees. Wij vinden het niet correct dat nieuwe abonnees flinke kortingen krijgen, terwijl vaste abonnees meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste abonnees en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen. Wilt u weten wat u kunt besparen? Kijk dan op de
overzichtpagina.

 

Publicatiedatum: 14 april 2016
Laatste wijziging: 14 september 2017