Prettig besparen

Korting op uw T-mobile abonnement?

Bent u bestaande klant van T-mobile? Dan kunt u ieder jaar besparen op het lopende abonnement. Hoe dat kan? Prettig Besparen bemiddelt voor iedereen met vaste abonnementen. Wij vinden het niet correct dat nieuwe klanten flinke kortingen krijgen, terwijl vaste klanten meer betalen. Daarom verlengen wij uw abonnement met een fikse korting.

Start met besparen op

T-mobile

 

Hoe werkt Prettig Besparen?

  • Verstuur vrijblijvend uw aanvraag op deze pagina.
  • Wij nemen binnen drie werkdagen contact met u op om uw aanvraag te bevestigen.
  • Vervolgens treden wij namens u in onderhandeling bij T-mobile.
  • Binnen 6 weken ontvangt u van ons een brief met uw definitieve besparing.
  • U gaat direct besparen!
  • Onze commissie is 30% (excl. BTW) van uw besparing. Geen verborgen kosten!
  • Geen korting = Geen kosten!

Bekijk onze video

Veelgestelde vragen

Wij willen dat u zo snel mogelijk profiteert. In beginsel start de korting in de betalingsperiode volgend op de datum van inschrijving bij Prettig Besparen. Soms kiezen wij ervoor om een lopende betalingsperiode niet geheel af te wachten omdat u per jaar of half jaar betaalt. In dat geval zorgen wij ervoor dat uw korting eerder van start gaat.
U bent en blijft de abonnee van uw krant, tijdschrift, provider of energie aanbieder. Door gebruik te maken van onze dienstverlening verleent u ons de bevoegdheid om namens en voor uw rekening afspraken te maken met uw uitgever, provider of energie aanbieder. Prettig Besparen is slechts een bemiddelende partij die doorlopend namens u optreed.
Na uw vrijblijvend aanmelding op deze website bellen wij u ter bevestiging van uw aanmelding. In dit gesprek worden uw gegevens aangevuld en gecontroleerd. U kunt in dit gesprek ook vragen stellen over onze dienstverlening. Pas als alles duidelijk is bevestigen wij uw aanmelding. Daarna treden wij in bemiddeling met uw uitgever, provider of energie aanbieder. Uiterlijk zes weken na uw aanmelding ontvangt u een overzicht met het resultaat van onze bemiddeling.
Wij vragen een gedeelte van uw besparing. Onze commissie is 30% van uw besparing exclusief btw. Het btw tarief op onze dienstverlening is 21%. U betaalt 21% OVER 30% en dus 36,3% van uw besparing. Wij hanteren geen andere kosten. U bent ons alleen een vergoeding verschuldigd als u daadwerkelijk bespaart. Daarom wordt u altijd beter van onze dienstverlening.

De voordelen van Prettig Besparen

5.386 gebruikers afgelopen maand
€291,06 gemiddelde besparing
8,2 gemiddelde klantwaardering