Digitaal lezen met Topics

Bent u abonnee van één van de kranten van de Persgroep? Grote kans dat u ook andere kranten van de Persgroep gratis kunt lezen.

De pret geldt (tot op heden) niet voor alle abonnees. Alleen de abonnees van De Volkskrant, Trouw, AD en Het Parool kunnen van deze dienstverlening gebruik maken. Met Topics krijgt u digitale toegang tot de inhoud van de volgende kranten:

Kortom, u hoeft zich nooit meer te vervelen als u op de trein wacht. Persgroep noemt het de Spotify voor journalistiek. Dat is misschien teveel eer voor een variant van Blendle. Topics laat zich beter omschrijven als de verbeterde versie van PAPER. Dit is de voorganger van Topics waarbij abonnees voor 5,95 per maand iedere dag 15 artikelen uit de Persgroep stal ontvingen.

In tegenstelling tot PAPER biedt Topics allerlei mogelijkheden om de nieuwsfeed te personaliseren. Topics-gebruikers kunnen een persoonlijke playlist maken, of door de redactie samengestelde lijsten volgen. In Topics staat het onderwerp centraal, niet de krant waarin het artikel verscheen.

Als we de Persgroep mogen geloven is het doel van Topics het creëren van meerwaarde om abonnees te binden. “Lezers krijgen meer voor hun geld. Het biedt meerwaarde.”, aldus Koen Verwee, CEO van de Persgroep Publishing. Vooralsnog is Topics gratis en biedt het inderdaad aanzienlijke meerwaarde. Laten we hopen dat Topics gratis blijft.

Prettig Besparen

Prettig Besparen is er voor voor vaste abonnees. Wij vinden het niet correct dat nieuwe abonnees flinke kortingen krijgen, terwijl vaste abonnees meer betalen. Daarom bemiddelen wij namens vaste abonnees en zorgen wij ervoor dat deze korting krijgen. Wilt u weten wat u kunt besparen? Kijk dan op de
overzichtpagina.

Publicatiedatum: 3 november 2016
Laatste wijziging: 4 juni 2020