Actie voor Alzheimer Nederland & het Nationaal Ouderenfonds

Ondernemen draait niet alleen om geld. Dat is en blijft onze insteek. We groeien ieder jaar en zijn dankbaar voor ons succes. Daarom willen we iets terug doen voor een goede zaak.

Wat hebben we bedacht? Nou, voor iedere nieuwe aanmelding maken wij 2,50 over naar Alzheimer Nederland of het Nationaal Ouderenfonds. De keus is daarbij geheel aan u en de actie duurt tot 31 december 2020. Bent u al klant en voegt u een nieuw product toe? Dan maken we ook 2,50 over naar het goede doel van uw keuze.

Alzheimer Nederland zet zich in voor mensen met dementie. Het Nationaal Ouderenfonds bestrijd eenzaamheid onder ouderen. Beide doelen leggen de nadruk op het verbeteren van de levenskwaliteit voor gewone Nederlanders. Dat sluit uitstekend aan bij onze bedrijfsfilosofie.  

Draagt u deze actie een warm hart toe? Neem dan contact met ons op en we bekijken samen hoe u meer kunt besparen terwijl u daarmee ook het goede doel steunt. Natuurlijk helpt het ook als u vrienden en familie informeert over onze dienstverlening. Veel cliënten gingen u voor en wij merken dat er geen betere reclame is als een tevreden klant.

Publicatiedatum: 21 november 2019
Laatste wijziging: 7 juli 2020